Ik stel je voor aan Master in Stress, Liana Verberg

By Astrid Lambrechtsen 0 Permalink 0

IMG_0004

 

 

 

 

 

 

 

Liana Verberg | Mind Counselor | Cognitieve gedragstherapie & Mindfulness

Graag stel ik je voor aan Liana Verberg. Waarom heb ik Liana gevraagd om deel te nemen als counselor binnen Masters in Stress?

Bij Masters in stress geloven wij dat je niet alleen je bewustzijn wil verhogen op MIND (het snappen van je belemmerende patronen) BODY (het voelen waar je signalen van je lichaam negeert) en SOUL (weten welk pad je hebt te bewandelen met jouw talent en jouw passie), maar ook dat je naar deze nieuwe inzichten wilt handelen. Je wil niet in oude patronen komen te vervallen in je relatie, je gezin, in je huidige werk of in je plannen voor de toekomst. Je wil niet alleen inzicht in je stressoren, maar je wil ook naar dit inzicht leren handelen. Liana begeleid je, met behulp van cognitieve gedragstherapie, van inzicht naar handelen. Bij Masters in Stress ook wel de actie fase genoemd.

Cognitieve gedragstherapie: ‘ het zijn niet de gebeurtenissen die mensen stress bezorgen, maar de gedachten die zij hebben over deze gebeurtenissen.

Liana is een zwaargewicht als het gaat om het begeleiden van mensen in een burn-out. Met haar in huis, kan Masters in Stress ook de mensen begeleiden die door langdurige stress in een depressie zijn geschoten of de mensen die te maken hebben gehad met een (onbewust) trauma. Ze heeft ervaring met het transformeren van stressvol dwangmatig gedrag in nieuw dienend gedrag. Met Liana kunnen we binnen Masters in Stress een bredere groep mensen met burn- out klachten bedienen.
Wat ik mooi vind aan Liana is dat zij een vederlichte uitstraling heeft en daarmee bedoel ik, ‘ vrolijk en luchtig’ en dat je tegelijkertijd, in gesprek met haar, haar enorme kracht en rust voelt. Coachees geven terug dat haar open houding, samen met die kracht, hun een heel veilig gevoel geeft, waardoor ze alles durven te zeggen en te doen. Ze heeft voor mij een mooie balans tussen de superpragmaat en het gevoelsmens. Ze kan de oefeningen die ze je geeft in simpele taal en wetenschappelijk onderbouwen.
Klik hier voor de persoonlijke introductie van Liana Verberg binnen het netwerk van Masters in Stress. Klik hier als je meer wilt weten over Cognitive based therapy & Mindfulness

 

No Comments Yet.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *