JUNI RETREAT: SOVEREIGN, SEXY & FREE

Sovereign Sexy & Free cover copy

04-08-17 13-58-26

 

 

 

 

 

 

Wat wil ik nu eigenlijk echt voor mijzelf?

Wat wil je nu echt voor jezelf? De mensen die wij in onze praktijk ontvangen, zijn zich er vaak niet van bewust.  Ze hebben hun carrières gekozen op het talent dat ze opdeden vanuit een oud programma. ‘Het talent om te verbinden; om aan te voelen wat anderen nodig hebben, werd geboren uit twee ruziënde ouders, waarin zij harmonie brachten. Of het talent om te organiseren, bij hun onveilig aanvoelende, zeer creatieve en ook wat chaotische moeder, stond hun eigen creatieve ontwikkeling in de weg.’ Is het talent nog dienend in dat wat ze echt voor zichzelf willen?
De sterke rolmodellen die zij als voorbeeld namen en waarmee zij zich vereenzelvigden en hen maakte tot de manager van een groot team. Maar is die management functie nu echt wat zij wilden?
De sterke waarden en overtuigingen die zij van huis uit meekregen, beïnvloeden hun dagelijkse keuzes. ‘kies voor een baan met een toekomst’, met de verkapte overtuiging dat die baan bij die grote mulitnational je veiligheid verschaft. ‘Steek je hoofd maar niet boven het maaiveld uit’ is er een die wij vaak tegen komen.  Heb jij je keuzes bewust genomen of heb jij oude overtuigingen je handelen laten regeren, heb jij sterke rolmodellen als voorbeeld genomen voor wat je zou moeten worden?

Ik stel je de vraag nog eens… Wat wil jij nu echt voor jezelf?

 

Comments are closed.