masterclass voeding & stress

Voeding heeft invloed op je hormoonhuishouding en dus op je herstel. Het valt bij Masters in stress onder het verhogen van je draagkracht. Of zoals je in de Masterclass ‘meet je stress’ kunt lezen onder het kopje vitaliteit in het stressmodel van Fransen. Als je niets met voeding hebt of als voeding je stress oplevert, richt je dan op andere zaken die bijdragen aan je vitaliteit.

masterclass meet je stress

Hoe verhoog je je vitaliteit? En waarvan ervaar je druk. Er bestaat zoiets als feitelijke druk en druk uit denken. Hoe vitaler je bent, hoe meer druk je aankunt. Wat voor de een stressvol is, is voor de ander ‘goed te doen.’

masterclass doelen stellen

Er is veel geschreven over doelen stellen en toch heeft deze masterclass een andere benadering. In deze masterclass ontdek je waar jouw doel echt over gaat: de belangrijke waarden achter jouw doel als ook welke persoonlijke belemmeringen jij aandraagt vanuit een overtuiging die je in je verleden hebt opgedaan.

masterclass overtuigingen

Ontdek met behulp van deze masterclass je overtuigingen. De enige vraag die je jezelf kunt stellen: is de overtuiging die ik heb behulpzaam. Nee? Leer dan bij Masters in Stress hoe je deze in je onderbewuste brein kunt herprogrammeren.

masterclass ik doe wat ik geloof

Meerdere overtuigingen samen vormen een patroon en daaruit komt een gedragspatroon voort. Sommige patronen hebben je jaren lang gediend, maar zijn misschien niet zo behulpzaam voor je. Wil je je eigen overtuiging en gedragspatroon ontdekken? Doe dan de volgende masterclass.

Comments are closed.