astridopen

 

 

 

 

 

 

 

 

MIND

Astrid Lambrechtsen | Oprichter Masters in Stress| Stresscounselor

‘ Na twee afgeronde studies droomde ik van een managementfunctie bij de grote spelers. Mijn voorkeur ging telkens uit naar maatschappelijk betrokken projecten. Grote spelers als ABN AMRO, Jeugdhulpverlening, Grolsch en SOS Kinderdorpen kwamen voorbij, totdat ik met een burn-out langs de lijn stond. ‘ Ik had mijn keuzes vanuit angst genomen, had oude overtuigingen mijn handelen laten regeren, had sterke rolmodellen als voorbeeld genomen voor wat ik zou moeten worden.’

Samen met jou kijk ik in de MIND sessies, met behulp van oefeningen, naar jouw belemmerende patronen. We onderzoeken welke overtuigingen en rolmodellen jouw keuzes en handelen bepalen. Als je je bewust wordt van deze patronen, zul je zien dat je kunt leven vanuit vertrouwen en niet meer vanuit angst.

 

alette-mulder

BODY

Alette Mulder | Hormoonfactor 

Bij langdurige stress maakt het lichaam Cortisol aan en dit kan bijnieruitputting tot gevolg hebben. Klachten die horen bij bijnieruitputting zijn chronische vermoeidheid, een laag libido, geen energie en mogelijk depressie. Behandeling van hormonen helpt om die balans in het lichaam te herstellen, die nodig is om bij de kern van de stressklacht te kunnen komen.

 

IMG_0004

 

 

 

 

 

 

 

MIND

Liana Verberg | Cognitieve gedragstherapie & Mindfulness

Mijn missie is dat mensen echt zichzelf kunnen zijn. Ik begeleid je in het patroon (programma van gedrag voorkomend uit overtuigingen) in je dagelijks leven te doorbreken. We nemen concrete voorbeelden uit jouw leven en je zult zien, dat dit programma telkens opnieuw draait. Ik help je je gedrag te herkennen en te veranderen. Ik geef je op een praktische manier handvaten en inzicht. Zo kun je leven vanuit je ware essentie. De methode die hier hiervoor gebruik is de Mindfulness based cognitieve therapy en daarbij geef ik mindfulness meditatie trainingen. Ik sta geregistreerd bij zowel de Vereniging voor Gedragstherapie en Cognitieve Therapie (VGCT) als bij de Vereniging voor Mindfulness.

Ik heb altijd veel interesse gehad in de werking van de geest en heb me daar inmiddels 20 jaar in onderlegd door middel van meditatie en vele studies gedaan. Ik ben begonnen met de opleiding sociaal pedagogische hulpverlening (SPH) en heb jarenlang in de jeugdhulpverlening en de psychiatrie gewerkt. Daarna heb ik de basisopleiding post-hbo cognitief gedragstherapeutisch werker (CGW) en de Mindfulness-based cognitive therapy (MBCT) gevolgd en afgerond. Inmiddels heb ik 20 jaar ervaring in het werken met verschillende problematieken, zoals depressie, burn-out, angststoornissen, hechtingsproblematiek, dwang, autisme, LOK en diverse gedrags- en emotionele problemen.

Door mijn ervaring op psychisch, sociaal en emotioneel niveau, kan ik de mindfulness voor mensen toegankelijk maken in hun dagelijks leven.

 

SOUL

Rosalie Puiman | Purpose & Impact

Ik geloof in een wereld waarin mensen hun leven leiden met soevereiniteit, compassie en bewustzijn. Ik zie dat deze kwaliteiten zich langzaam maar zeker verspreiden en door mijn cliënten te ondersteunen in het creëren van hun Sovereign Life draag ik daaraan bij.

Ik werk graag met mensen met passie, die een positieve impact in de wereld willen hebben. Ik ben gecertificeerd Transformational Presence Coach, wat wil zeggen dat ik altijd op zoek ga naar het potentieel, zowel in mensen als in situaties.

Mijn coachingsstijl helpt mensen om hun intuitieve brein te leren benutten, hun hart te openen en de stap te nemen naar hun persoonlijke kracht en volle potentie.

Werken met mij is diepgaand en soms best intens, maar omdat ik lichthartig en grounded ben, wordt het eigenlijk nooit zwaar.

Voor ik mijn coachingspraktijk startte, werkte ik bijna een decennium als interim manager in de Nederlandse overheid. De vele opdrachten die ik gedaan heb bij ministeries en gemeenten hebben me enorm waardevolle lessen geleerd over open communicatie, integriteit en leiderschap, en in mijn werk als coach maak ik daar graag gebruik van.

http://www.rosaliepuiman.com

 

vanessa

 

 

 

 

 

 

 

MIND

Vanessa de Vries | Angst & Vertrouwen

Als arts had ik weinig tijd en ruimte om de denkwijze van mijn patiënten te onderzoeken. Ik moest via gesloten vragen binnen vijf minuten een diagnose stellen, een behandelplan bedenken en de patiënt advies geven. Tijdens mijn coachopleiding heb ik geleerd open vragen te stellen, waardoor ik veel meer inzicht kreeg in de denkwijze van mijn cliënten en de manier waarop zij betekenis geven. Bovendien leerde ik dat de oplossing van een probleem altijd in iemand zelf zit. Mijn adviserende rol heeft dan ook plaatsgemaakt voor een begeleidende rol. Als coach begeleid ik het proces om blokkades, angsten en belemmeringen op te lossen, waarna mijn cliënten kunnen gaan leven vanuit hun eigen kracht en talent.

Neurosemantiek en NLP zijn technieken om onze denkwijze onder de loep te nemen en letterlijk nieuwe betekenis te leren geven. Is het glas half vol of half leeg? Waarom geef je welke betekenis?

 

petra-150x150

BODY

Petra van Os | Massage therapeut

Ik ben opgeleid tot klinisch psycholoog en daarna jarenlang werkzaam geweest in de communicatie, totdat ik terugkeerde naar mijn eerste interesse en passie, het werken met mensen. In 2006 rondde ik de opleiding tot massagetherapeut af.  Daarna deed ik de opleiding tot traumatherapeut volgens de methode van Peter Levine (Somatic Experiencing) en heb jarenlange ervaring met dans en beweging. Sinds 2011 ben ik directeur van de Akademie voor Massage en Beweging.

  

 

Comments are closed.