In de Why Sessies komen we in 5 sessies tot jouw kern.
Wat is het dat jij te doen hebt, en hoe je daar in jouw leven vorm aan geven:

1) Hoe ben je gekomen waar je nu staat? 

We starten bij het begin: wie ben jij en wat wil je? wat doe jij dagelijks het liefst? Wat maakte dat je je het gelukkigst of het meest succesvol voelde? Wat maakt jouw uniek? Waar herkent men jou aan? Vanuit welke waarden leef jij? Niet op een ingewikkelde manier met allemaal grote vragen, maar gewoon stap voor stap.

2) Waar haal jij je waardering vandaan?

Ieder mens heeft waardering, bevestiging en liefde nodig om te kunnen schitteren. We zijn daarom vaak (onbewust) heel druk in de weer om die essentiële gevoelens voor onszelf veilig te stellen.
Maar misschien hoeft het wel niet zo moeilijk te zijn. Wat als jouw validatie uit jezelf komt? In deze sessie zetten we de (eerste) stap naar zelfwaardering, een fundamentele basis voor soevereiniteit.

3) Hoe ga je om met anderen?

Om op termijn echt te kunnen leven waar jij voor staat, is het belangrijk dat je kunt vertellen wat echt belangrijk voor je is. We raken in de interactie met anderen zo vaak verstrikt in belangenafwegingen, het najagen van doelen en het overtuigen, dat we niet toekomen aan echte connectie. In deze sessie experimenteren we met een manier van communiceren die voorbij gaat aan belangen, en echt tot de kern komt.

4) Wat drijft jou?

Deze sessie staat in het teken van jouw ‘Why’: wat is het dat jij niet NIET kunt doen? Waar heb je altijd energie voor? Het proces van zelfexploratie
dat je in deze sessie doorloopt is diepgaand en verhelderend.

5) En hoe nu verder?

Als je helder hebt wat je wilt, is de volgende stap dit vorm te geven in je dagelijks leven. Dat kan impact hebben op bijvoorbeeld je werk. Toch hoeft het niet te betekenen dat je je baan opzegt, vaak zijn er ook andere manieren om je Why echt te gaan leven. Deze laatste sessie staat in het teken van concretiseren en een plan van aanpak.

Tijd & Data

Donderdag avond  19.30 – 22.00 / 5 oktober, 26 oktober, 16 november, 7 december, 11 januari

Vrijdagochtend 10.00- 12.30 / 6 oktober, 3 november, 1 december, 12 januari, 9 november

Aanmelden

astrid@mastersinstress.nl

Comments are closed.